Advertiser

Advertise | Vulkanisir Online is a blog on Blogger tips ,Retreading,Vulkanisir,hacks ,free Blogger templates ,
Syarat Umum Pengiklanan
Peluang terbuka buat semua usahawan dan peniaga untuk meletakkan iklan di blog DANGSTARS>BLOGSPOT.COM dengan beberapa syarat tertentu:

  • Bukan iklan berkaitan rokok atau tembakau serta yang berkaitan.
  • Bukan iklan mengenai seks atau yang berkaitan.
  • Bukan iklan berbentuk skim cepat kaya.
  • Bukan iklan memperdaya pelanggan.
  • Tidak langgar akta pengiklanan terutama berkaitan iklan ubat/supplement.
Iklan yang disiarkan adalah atas tanggungjawab pengiklan.
Pihak penyiar tidak bertanggungjawab atas sebarang salah faham mahupun info yang disiarkan.
Iklan boleh diberhentikan tanpa sebarang notis jika melanggar syarat ditetapkan - tiada wang pulangan atau gantirugi akan dikenakan.

Servis atau Bentuk Pengiklanan
Pengiklanan Banner
Blog ini menyediakan beberapa slot pengiklanan untuk banner image dalam bentuk jpeg, png serta gif. Slot disediakan secara eksklusif untuk saiz dan lokasi banner tertentu, sila berhubung di ruangan Hubungi (Contact) untuk diberikan rate card pengiklanan.

Pengiklanan Advertorial/Review

Pengiklanan advertorial iaitu review dalam bentuk satu blog post/entri bergambar ditulis dengan ciri-ciri SEO (Search Engine Optimization) yang kekal selama setahun (365 hari) - samada review berkaitan laman web, blog, produk, servis, facebook page dan mana yang difikirkan sesuai.


Pengiklanan advertorial

Pihak pengiklan samada memberikan kebebasan untuk penulis membuat entri sendiri ataupun diperuntukkan draft atau artikel siap untuk diterbitkan. Harga adalah berbeda mengikut spesifikasi yang dipersetujui. Entri advertorial/review hanya akan diterbitkan setelah pembayaran penuh diterima. Harga advertorial nego saja.

Sebutharga, Tempahan dan Pertanyaan Pengiklanan
Jika berminat untuk memperoleh sebut harga pengiklanan serta membuat tempahan pengiklanan, anda boleh kemukakan menerusi ruangan Hubungi yang telah disediakan.

By Dangstars